TRUSTECH 2019 – Focus op Betaling, identificatie en veiligheid

CANNES, Frankrijk, 24 september 2019 /PRNewswire/ — Van 26 tot 28 november komen professionals van de Smartcards en Digital Trust Industrieën opnieuw samen tijdens  TRUSTECH in het Palais des Festivals in Cannes voor hét jaarlijkse evenement van hun ecosysteem.

Dit 3-daagse evenement draait rond de thema’s betaling, identificatie en veiligheid en bieden de 8.000 deelnemers van over de hele wereld een intensief programma met tal van zakelijke opportuniteiten, kwaliteitscontent en netwerkmogelijkheden.

Dit jaar genieten bezoekers van GRATIS en onbeperkte toegang tot het evenement (beurs en conferenties).

2019: Nieuwe ontwikkelingen rond transactieveiligheid

De agenda van de conferenties van 2019 is inhoudelijk opgebouwd rond de drie hoofdthema’s in lijn met de belangrijkste sectoren voor de exposanten: Betaling, identificatie & veiligheid. Tijdens de vele conferentiesessies deelt een panel van internationale sprekers, experts en opinieleiders uit de betaal-, financiële, identificatie- en dataprivacysector hun expertise en kennis:

Deze editie richt zich op de vraagstukken rond digitale identiteit in Afrika met de organisatie van de eerste bijeenkomst van het OSIA-adviescomité, het bezoek van de delegatie van 12 Afrikaanse landen aan de beurs en hun deelname aan de conferentie in het teken van overheidsidentiteiten op 27 november van 10:00 tot 13:00 uur.

Innovation Stage

Voor het derde jaar op een rij biedt de Innovation Stage exposanten de mogelijkheid om hun nieuwste innovatieve oplossingen en producten te presenteren. Dit gebeurt aan de hand van 5 minuten durende pitchsessies, ingedeeld rond een thema, waarbij in een uur maximaal 10 sprekers te horen zijn over de vooruitgang en voordelen van nieuwe concepten en producten.

Ontmoet met experts om uw business te optimaliseren

TRUSTECH biedt al haar exposanten en bezoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan gratis zakelijke bijeenkomsten. De bedoeling is om experts uit de sector te ontmoeten en zo de ontwikkeling van het project te bespoedigen, voornamelijk door een uitbreiding over de grenzen heen te faciliteren.

Voor meer informatie en een gratis badge surft u naar www.trustech-event.com

TRUSTECH 2019, Stéphanie Dryander – stephanie.dryander@comexposium.com – +33 1 76 77 12 80

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/998336/TRUSTECH__Logo.jpg

SOURCE TRUSTECH 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *